Zemi d.o.o. Tešanj je zastupnik i distributer najvećih brendova!

Zemi d.o.o. Tešanj je zastupnik i distributer sljedećih brendova za Bosnu i Hercegovinu: Sixton, Ansell, Lacuna, Sacobel, 3M maske, Uže komerc, Elephant BH i Veldas.

Zemi doo Tešanj je potpisao ugovor o distribuciji sa velikom europskom kompanijom, Velilla Group.

Uz veliki izbor proizvoda koji su dostupni u Zemi, sada je dodan i novi brend - Mukua majice.
Ovim sporazumom, Zemi doo će biti zadužen za distribuciju proizvoda Velilla Group u regiji, čime će se proširiti asortiman dostupnih proizvoda. Mukua majice su najnoviji dodatak ovoj ponudi, a ovo je brend koji nudi kvalitetne majice napravljene od prirodnih materijala, dizajnirane za udobnost i dugotrajnost.

Ovaj novi ugovor je veliki korak naprijed za Zemi doo, koji nastavlja da širi svoju prisutnost na tržištu i unapređuje svoju ponudu proizvoda. Zahvaljujući ovoj saradnji, kupci u regiji će imati pristup novim i kvalitetnim proizvodima.

SIXTON.

Zemi d.o.o je u svoj asortiman uvrstio širok spektar kvalitetnih i modernih radnih cipela, koje su specijalno dizajnirane za različite vrste industrije i radnih uvjeta. Sixton S.p.A, koji je prisutan u preko 60 zemalja širom svijeta, svoje proizvode razvija korištenjem najsuvremenijih materijala i tehnologija, prateći najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

U-Power

Zemi d.o.o. je proširio svoj asortiman dodavanjem visokokvalitetnih radnih cipela renomiranog brenda U-Power, čime je dodatno obogatio svoju ponudu prilagođenu raznolikim industrijama i radnim uvjetima. U-Power, kao lider u industriji, prisutan je širom svijeta u više od 60 zemalja. Njihovi proizvodi proizlaze iz vrhunskih materijala i tehnologija, čime postavljaju nove standarde u domeni kvalitete i sigurnosti.

U-Power, sada predstavljen od strane Zemi d.o.o. kao svojeg zastupnika, donosi dodatnu dimenziju izboru radne obuće. Svojim inovativnim pristupom, U-Power nastavlja pridonositi udobnosti i sigurnosti radnika diljem različitih sektora. Ova suradnja čini Zemi d.o.o. ključnim partnerom za sve one koji traže vrhunske radne cipele prilagođene suvremenim standardima i izazovima radnih okolina.

20
GODINA RADA
40
UPOSLENIH
5321
ZAVRŠENIH PROJEKATA
342
ZADOVOLJNIH KUPACA